zaterdag 10 augustus 2019

Miljardair Jeffrey Epstein dood, zelfmoord of vermoord?!

Meteen toen het nieuws binnen kwam dat de beruchte miljardair Jeffrey Epstein zelfmoord zou hebben gepleegd in zijn cel, kwamen vraagtekens naar boven.

Hoe kon hij zelfmoord hebben gepleegd nadat bij een eerdere poging, hij vervolgens zwaar werd bewaakt?

Klik hierop en denk goed na over wat hier wordt gezegd

Kan het zo zijn dat hij om het leven is gebracht omdat hij teveel wist en hij misschien onder de druk zou bezwijken en andere schuldigen zou aanwijzen aangezien hij toch niets meer had te verliezen en levenslang de gevangenis in zou gaan?!



Hij stond namelijk op het punt om verschillende personen in regeringen wereldwijd en andere bekende rijken te ontmaskeren en nu heeft hij plotseling zelfmoord gepleegd. Ik geloof niet in toeval, jij wel?

De moord op hem, want ik geloof inderdaad dat hij vermoord is en niet zelfmoord heeft gepleegd, geeft ook een krachtige signaal af richting anderen dat de group hierachter niet met zich laat sollen en openlijk het lef heeft om een rijke en machtige man te laten ombrengen puur vanwege zelfbescherming.

Wist je namelijk dat er ook hoge FBI officials op de lijst stonden om ontmaskerd te worden. Dan is het een simpele rekensom...…

Wat denk jij moord of zelfmoord? laat je reactie achter hieronder in het reactieformulier

Related post



Geen opmerkingen:

Een reactie posten