dinsdag 31 mei 2011

Marokkaanse International Mounir el Hamdaoui naar Tottenham Hotspur

Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdag. El Hamdaoui heeft nog een contract van drie jaar bij de Amsterdamse club, maar heeft aangegeven open te staat voor een vertrek bij de club. Eerder toonde het Turkse Trabzonspor interesse en ook PSV en Valencia zouden de speler graag naar hun club halen.

Ajax heeft toegezegd mee te werken aan een oplossing. El Hamdaoui sloeg het bod van Trabzanspor van 4,5 miljoen af omdat hij niet naar Turkijke wilde. Volgens de krant zijn er ook in Engeland meerdere clubs geïnteresseerd om de speler van Ajax over te nemen.

De Amsterdamse club is nog altijd vastbesloten om Kolbeinn Sigthorsson van AZ vast te leggen. Ajax en AZ hebben echter een impasse bereikt wat betreft vraag en aanbod. De IJslander liet zelf al weten dat hij graag naar Ajax wilt vertrekken en kan daar een vierjarig contract tekenen, maar AZ wil niet zakken met de vraagprijs. Sigthorsson heeft nog een contract van een jaar in Alkmaar. Derk Boerrigter tekent dinsdag officieel zijn driejarige contract bij Ajax.

Related post



Geen opmerkingen:

Een reactie posten